Ateliers

Van bij het begin had WAT? het duidelijke doel voor ogen om ook de lokale jeugd het plezier van het theater te laten beleven. Daarom werden de kinder- en jongerencursussen in het leven geroepen, die we in 2013 herdoopten tot Atelier K (voor kinderen van 8 tot 12 jaar) en Atelier T (voor tieners van 12 tot 16 jaar). 

De cursussen starten telkens rond het begin van het nieuwe schooljaar. Tien weken lang doen de WAT?-begeleiders hun uiterste best om de kinderen en tieners acteertechnieken en vooral spelplezier bij te brengen. Iedereen tussen 8 en 16 is welkom. Als kers op de taart kunnen de deelnemers zich op het einde van de cursusreeks voor het oog van vrienden en familie volledig uitleven tijdens een alles-erop-en-eraan-toonmoment.

We houden de inschrijvingsprijzen zo laag mogelijk en je krijgt er heel wat voor terug: meer dan 20 uur acteerplezier, toegewijde WAT?-begeleiding, cursusmateriaal, versnaperingen en drankjes, lidmaatschap en verzekering bij OPENDOEK en last but not least: het toonmoment op een écht podium, met de warmte van échte toneelspots!

Atelier KT

Voor
Alle enthousiastelingen tussen 8 en 14 jaar

Waar en wanneer
Gemeentelijk domein Wichelen
Elke zondag: 10 u. – 12 u.
​Van 13 januari 2019 t.e.m. 17 maart 2019

Inschrijving
€35,00 per deelnemer

Toonmoment

Zondag 24 maart 2019, 15 u.
Zaal ’t Ankerpunt, Serskamp

Generale repetitie:
zaterdag 23 maart 2019, 14 u.

Vorige edities